Organisatie klaar voor Swaddekuier

4 juli 2015 ging de boeken in als één van de warmste dagen van de afgelopen decennia. Vanwege het warme weer moesten verscheidene organisaties hun evenement uitstellen, zo ook de Swaddekuier die georganiseerd wordt vanuit Buitenpost. De organisatie heeft 5 september als nieuwe datum gekozen, en heeft inmiddels alles op de rails voor deze datum. Op deze dag worden er wandeltochten gelopen over afstanden van 10, 20 en 40 kilometer. Wandelaars worden onderweg getrakteerd op muziek en cultuur en worden verwend met lekkere hapjes en drankjes. De tochten zijn gepland door landerijen en over boerenerven en geven de wandelaars een prachtige indruk van de diversiteit van de Friese Wouden. Opgeven is nog mogelijk, kijk daarvoor op de website www.swaddekuier.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Swaddekuier Buitenpost wegens verwachte hitte uitgesteld tot 5 september
Lees ook:FNP wil Friese taal en cultuur werelderfgoed maken
Lees ook:Theater De Lawei viert heropening met feest
Lees ook:2015 Festival in teken van eerlijke handel
Lees ook:Foto’s wandelelfstedentocht 2016 zaterdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>