110 deelnemers aan eerste Garageverkoop Damwâld

Na een wekenlange voorbereiding zowel door de organisatie als door de deelnemers die in allerijl hun zolders leeg hebben gehaald en garages op hebben geruimd is het morgen dan eindelijk zover: de allereerste Garageverkoop van Damwâld. Voor de Garageverkoop hebben maar liefst 110 adressen in het dorp zich opgegeven, verspreid over heel Damwâld.

De deelnemers aan de Garageverkoop bieden een zeer gevarieerd aanbod van spullen. Via een overzichtskaart van het dorp is te zien wat het aanbod is op de verschillende adressen.

De Garageverkoop duurt van 9.00 tot 16.00 uur. Omdat er op dezelfde dag nog een evenement in Damwâld plaatsvindt, de Damwâldrin, is de Lytse Loane vanaf de kruising met de Badhúswei tot de kruising bij de Frijstad van 10.45 tot 11.30 uur afgesloten. De organisatie adviseert bezoekers om op dat tijdstip via de Hoofdweg het dorp binnen te komen.

Kijk ook op de Facebook-pagina van Garageverkoop Damwâld.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Veel belangstelling voor Garageverkoop Damwâld
Lees ook:Driezum/Wâlterswâld staat weer met een leger vrijwilligers klaar voor Paardendagen
Lees ook:It Badhûs organiseert sloopfeest
Lees ook:Vrijmarkten in Friesland ondanks kou redelijk bezocht
Lees ook:Druk bezochte 112-demonstratiedag in Damwâld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>