Gezellige drukte op Friese vrijmarkten

De traditie die jarenlang op Koninginnedag plaatsvond om massaal naar de vrijmarkten te gaan, lijkt ook op de nieuw in het leven geroepen Koningsdag weer traditie te worden. Uiteraard met dank aan het fantastische weer van vandaag zijn tienduizenden mensen op bezoek gegaan bij één van de vele vrijmarkten die in Friesland georganiseerd worden vandaag. In Leeuwarden, waar de vrijmarkt verspreid is over het Zaailand, de Voorstreek en de Nieuwstad, zijn tienduizenden mensen geweest vandaag. Ook in de dorpen zijn de vrijmarkten goed bezocht. In Damwâld (FOTO), waar de rommelmarkt sinds enkele jaren niet meer bij het winkelcentrum georganiseerd wordt maar op het parkeerterrein bij de sportvelden, kwamen enkele honderden mensen koopjes jagen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Vrijmarkten in Friesland ondanks kou redelijk bezocht
Lees ook:Pinkstermarkt Buitenpost gezellig druk
Lees ook:Wrotrun Kollumerzwaag kon rekenen op 350 deelnemers + foto’s
Lees ook:Honderden foto’s ingeleverd bij Fries Verzetsmuseum
Lees ook:Foto’s Keep Them Rolling Bevrijdingsdag Friesland route Noord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>