Voorverkoop Oerol Festival van start

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is één van de meest boeiende festivals die Friesland en de Waddeneilanden rijk is: het Oerol Festival op Terschelling. De 34e editie van het festival vindt plaats van 12 tot en met 21 juni. Meer dan een week lang kunnen bezoekers genieten van kunst, (straat)theater, muziek en locatietheater en dat uiteraard in één van de mooiste decors die je je kunt bedenken; het eiland. Sinds vandaag is de voorverkoop voor het festival van start. Jaarlijks komen ongeveer 50.000 bezoekers naar het Oerol Festival.

Kaartjes bestellen voor het Oerol Festival? Klik dan hier.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Voorverkoop Oerol Festival van start
Lees ook:ME stond klaar tijdens Oerol Festival
Lees ook:Imaginarium Festival beleeft debuut op park Vijversburg Tytsjerk
Lees ook:Uittip 23 augustus – Imaginarium Festival Tytsjerk
Lees ook:Planetarium Franeker ontvangt twee miljoenste bezoeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>