Van der Haar en Vos wederom winnaars Centrumcross Surhuisterveen

Foto Centrumcross 2014

Vanmiddag heeft Marianne Vos voor de zevende keer de Centrumcross Surhuisterveen op haar naam geschreven. Bij de mannen wist Lars van der Haar als eerste over de finish te komen. Voor hem was het de tweede keer op rij dat hij de cross wist te winnen. Plaatselijk talent Gosse van der Meer uit Surhuizum wist als veertiende te eindigen. In het centrum van Surhuisterveen werden de wedstrijden onder perfecte omstandigheden verreden. De baan was nat en modderig, maar dat maakte de wedstrijden er juist des te spannender en gevarieerder op. Onder grote belangstelling werden de verschillende wedstrijden verreden. Het was de twintigste keer dat de Centrumcross Surhuisterveen werd georganiseerd.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Marianne Vos winnares Centrumcross Surhuisterveen
Lees ook:Marianne Vos en Lars van der Haar op Centrumcross Surhuisterveen
Lees ook:Corné van Kessel wint Centrumcross Surhuisterveen
Lees ook:Autocross Kollum Tweede Paasdag afgelast en verzet naar 2 april
Lees ook:Tiende Frije Cross Blija vandaag verreden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>