Vlaggen Admiraliteitsdagen Dokkum uitverkocht

Komend weekend, 5, 6 en 7 september worden in Dokkum de jaarlijkse Admiraliteitsdagen georganiseerd en om die reden maakte de Dokkumer Vlaggen Centrale 700 gelegenheidsvlaggen. Een groot succes, zo blijkt, want alle 700 vlaggen zijn inmiddels uitverkocht. De vlaggen werden huis-aan-huis verkocht door leden van voetbalvereniging Be Quick. De opbrengst van de vlaggen gaat naar verschillende doelen: Stichting Doen, Be Quick Dokkum en de Admiraliteitsdagen. Mensen die de vlag buiten hebben hangen maken ook nog eens kan op prijzen.

Bij de Dokkumer Vlaggen Centrale is nog veel vraag naar de vlaggen. ‘Nu we ervaren hebben dat de vlaggen met veel enthousiasme zijn ontvangen, gaan we daar in 2015 natuurlijk op voortborduren,’ aldus Robert-Jan Hageman, algemeen directeur van DVC.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:DVC produceert extra WK-vlaggen
Lees ook:Dokkumer Vlaggen Centrale maakt vlag voor eerste Koningsdag
Lees ook:Stadsderby Dokkum; veld Be Quick besmeurd met groene verf
Lees ook:Admiraliteitsdagen Dokkum compleet met Jeroen van der Boom en Berget Lewis
Lees ook:Charly Luske, Ali B en Iris Kroes op Admiraliteitsdagen Dokkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>