Uittip 23-24 augustus: Brommels in Noordoost Friesland

In en rondom Burgum, Sumar, Eastermar, Jistrum, Noardburgum en Twijzelerheide wordt in het weekend van 23 en 24 augustus voor de derde keer het Bramenfestijn Brommels! georganiseerd. Gedurende het hele weekend zijn er in alle dorpen tal van activiteiten, maar is het weekend ook met name bedoeld om de weilanden in te gaan en om bramen te plukken.

Qua activiteiten is er van alles te beleven. Onder andere: Natuurfotograaf Marcel van Kammen geeft fotografieworkshops, het Brommelwyfke vertelt verhalen over de braam, er zijn rondleidingen in korenmolen De Hoop in Sumar, workshops jam maken met je eigen geplukte bramen, rondleidingen in verschillende tuinen en in Burgum is op zaterdag de hele dag een streekproductenmarkt.

Kijk voor meer informatie over het programma op www.brommelsfestijn.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Komend weekend: Brommels
Lees ook:Eerste bramen van het seizoen voor Jan de Boer
Lees ook:Bramendeskundige geeft bloeiexcursie in aanloop naar Brommels!
Lees ook:Komend weekend 100.000ste bezoeker voor Skûtsjemuseum?
Lees ook:Stinkfabriek in Amerikaanse handen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>