Serious Record gaat eindfase in

Ze hebben er al 354 uren optredens opzitten. Honderden bands die zich belangeloos inzetten voor het goede doel, honderden vrijwilligers die biertjes tappen en collecteren voor Serious Request en nog eens heel veel publiek die de afgelopen dagen de bands aan het supporten zijn geweest. Serious Record, de recordpoging om maar liefst 363 uren optredens te verzorgen, is momenteel bezig met de eindfase van het programma. De komende 9 uur wordt er nog opgetreden, daarna wordt duidelijk of de recordpoging gehaald is én wat voor bedrag opgehaald is voor Serious Request.

De komende negen uur staan de volgende bands nog op het programma: Wavebreaker, Joint String Friends, About Something, Stevie Ann, Amarens, Out of Tune, Essiesound, Jacco Gardner, A Letter Home, Earth Mk II en TBA. Vanaf 23.00 uur is de Grande Finale. Dan komen de acts Gratis Bier, Broken Brass Ensemble en Peper & Zout & Friends optreden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Serious Record: 363 uren optredens voor Serious Request
Lees ook:Iris Kroes doet mee met Ice Challenge
Lees ook:Programma Bevrijdingsfestival Leeuwarden
Lees ook:2 recordpogingen tijdens Ljouwert Culinair
Lees ook:Serious Request 2013 in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>