Charly Luske, Ali B en Iris Kroes op Admiraliteitsdagen Dokkum

Charly Luske, Ali B en Iris Kroes zijn drie van de artiesten die op de Admiraliteitsdagen in Dokkum zullen optreden. De Admiraliteitsdagen vinden plaats op 6, 7 en 8 september van dit jaar en zijn een groots spektakel in de Friese elfstedenstad. Verder zijn ook Hans Dulfer en Piter Wilkens al bekend gemaakt. Charly Luske zal tijdens dit evenement de eerste oogst waddenoesters overhandigen aan burgemeester Marga Waanders.

De Admiraliteitsdagen zijn na de Stadsfeesten van Dokkum de uitgelezen gelegenheid om Dokkum eens een bezoekje te brengen. Rondom de grachten is van alles te beleven. Er zijn gratis rondvaarten, demonstraties van de Koninklijke Marine, er is een culinaire proeverij en er is een hoop live muziek, onder andere van de hierboven genoemde artiesten, maar ook van plaatselijke bands.

Kijk voor het volledige voorlopige programma op Admiraliteitsdagen.nl

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Admiraliteitsdagen Dokkum in volle gang
Lees ook:Programma Admiraliteitsdagen Dokkum bekend gemaakt
Lees ook:Wakeboard-legende Duncan Zuur komt naar Dokkum
Lees ook:Iris Kroes doet mee aan Grote Kerstshow
Lees ook:Admiraliteitsdagen Dokkum compleet met Jeroen van der Boom en Berget Lewis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>