Serious Request Leeuwarden voor slachtoffers diarree

Wereldwijd sterven jaarlijks nog veel te veel kinderen door de gevolgen van diarree. Als gevolg van gebrek aan schoon drinkwater, gebrek aan zeep en toiletten sterven er jaarlijks 800.000 kinderen. De dj’s van Radio 3FM staan in december in Leeuwarden met het Glazen Huis om geld op te halen voor het Rode Kruis. De opbrengst van dit jaar zal gebruikt worden om te voorkomen dat kinderen sterven aan de gevolgen van diarree. 

Het Glazen Huis, dat al sinds enkele jaren een groots spektakel is en jaarlijks miljoenen oplevert voor het Rode Kruis, staat dit jaar voor het eerst in Leeuwarden. Vanaf 18 december zullen drie dj’s onafgebroken radio maken gedurende zes dagen lang. Hierbij vasten zij ook nog eens. Het Glazen Huis zal staan op het Wilhelminaplein, beter bekend als het Zaailand.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Slotfeest Serious Request op Oldehoofsterkerkhof
Lees ook:Serious Request Leeuwarden haalt recordbedrag op voor Rode Kruis
Lees ook:Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg gaan het Glazen Huis in
Lees ook:Tussenstand Serious Request 4.328.242,- euro
Lees ook:Serious Request 2013 in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>