Zaterdag FashionSwop in LWD

Heb je komend weekend nog niets te doen, je kast vol kleren die je toch nooit draagt en zin in een leuk evenement? In Leeuwarden kun je terecht voor FashionSwop! Geen duffe geitenwollensokken kledingruilbeurs, maar de nieuwe trend vanuit Amerika! Drie enthousiaste en modebewuste HBO studentes uit Leeuwarden organiseren op zaterdag 25 mei ‘FashionSwop’, een kledingruilbeurs voor vrouwen. Het swoppen vindt plaats in de binnenstad van Leeuwarden, in uitgaanscentrum Fire Palace. 

Mooie kleding die je zelf niet meer draagt kun je inleveren tussen 11:00 en 12:00. Naar waarde van deze artikelen worden punten toegekend volgens een vooraf opgesteld puntensysteem. Vervolgens kun je deze punten tussen 13:30 en 17:00 inruilen voor kleding die andere vrouwen hebben ingeleverd. Zo heb je een leuke dag en wie weet ook nog een paar fantastische nieuw kledingstukken!

Kijk voor meer informatie hier.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Friese dames organiseren kledingruilfeest in Utopia
Lees ook:Heerenveen ruilt kleding tijdens event Heerenveen ruilt
Lees ook:Kledingruilfeest in Blokhuispoort
Lees ook:GGD wil betere omstandigheden voor prostituees op de Weaze
Lees ook:Antonius Ziekenhuis Sneek heeft vulvapoli voor problemen aan vagina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>