Welcome to the village-festival verbouwt groente voor het festival

Eind juli vindt in Leeuwarden bij de Groene Ster het Welcome to the Village-festival plaats. Drie dagen lang muziek van meer dan 60 van de vetste artiesten! Er moet natuurlijk ook gegeten worden tijdens het festival en waarom dan niet groente vers van het land? Vrijwilligers van het festival hebben afgelopen week de schop in de grond gezet om zelf groente te gaan verbouwen dat tijdens het festival door artiesten, publiek en vrijwilligers opgegeten gaat worden. Dat is nog eens een goede vervanging voor een klef broodje hamburger speciaal!

Welcome to the Village vindt plaats op 26, 27 en 28 juli voor de astronomische lage prijs van 50 euro voor het hele weekend. Ook zijn er dagkaarten verkrijgbaar. Wie denkt het dan te moeten stellen met B-artiesten heeft het mis. Voor alle drie dagen zijn enorm vette bands uitgenodigd. Denk aan Daily Bread, Mister & Mississippi en Lucky Fonz III.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Gratis ticket Welcome to the Village voor mensen met groene vingers
Lees ook:Welcome to the Village serveert ook dit jaar groente uit eigen moestuin
Lees ook:Friese artiesten maken kerstnummer voor iedereen die werken moet met kerst
Lees ook:Into The Great Wide Open binnen enkele minuten uitverkocht
Lees ook:Concours Festival Drogeham wordt weer naar hoger plan getild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>