Tulpenroute Dokkum feestelijk geopend

Ondanks dat de 240.000 tulpen die in het najaar geplant zijn op de bolwerken in Dokkum nog niet in bloei zijn, werd vanmiddag door burgemeester Marga Waanders en kinderburgemeester Hylke Breteler de tulpenroute Dokkum geopend. Dit deden zij door tulpen uit te delen aan aanwezigen in de binnenstad van Dokkum.

De Stichting Dokkum Tulpenstad heeft als doel om meer toeristen naar Dokkum te trekken en het toeristenseizoen daardoor eerder te laten beginnen. De in totaal 240.000 tulpen laten (zodra zij in bloei staan) verschillende afbeeldingen zien.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Baanverlenging Eelde biedt Friesland mogelijkheden in toerisme
Lees ook:Provincie investeert 2 miljoen in verbeteren toerisme
Lees ook:Spar Schiermonnikoog eerste Spar met zelfscan
Lees ook:Schiermonnikoog en Ameland willen meer samenwerken
Lees ook:Fries Museum trekt in eerste weken 30.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>