Culinaire bierwandeltocht in centrum van Leeuwarden

Hindrik S / Foter.com / CC BY-NC-SA

In het kader van de ‘week van het Nederlandse bier’ wordt door PINT – regio Noord een culinaire bierwandeltocht georganiseerd door het centrum van Leeuwarden. Op 26 mei wordt deze tocht gehouden. Deelnemers zullen tijdens deze route een zestal eetgelegenheden aandoen waar zij in iedere eetgelegenheid een speciaal biertje zullen drinken met een daar bijpassend culinair hoogstandje.

De kosten van deelname aan deze tocht zijn 22,50 euro.  De kaarten zijn van 5 april tot 23 mei uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar bij de deelnemende eetgelegenheden.  De deelnemende horecabedrijven in Leeuwarden zijn: ‘de Brasserie’, ‘de Lachende Koe’, ‘Liuwherne’, ‘de Markies’, ‘Siderius’, en ‘Wapen van Leeuwarden’. Kaarten reserveren kan ook tot 23 mei via [email protected] o.v.v. “culinaire biertocht Leeuwarden”. PINT-leden betalen bij reservering € 17,50.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Eerste Noordelijke Lentebierenfestival in de Harmonie
Lees ook:Dertiende Gigantenfestival in feesttent Aldtsjerk
Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Uittip 23 augustus – Imaginarium Festival Tytsjerk
Lees ook:Jan Smit doet Elfstedentour in 2016 met finaleconcert in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>