Serious Request 2013 in Leeuwarden

3FM en het Rode Kruis kunnen terugzien op een succesvol einde van Serious Request 2012. Maar liefst 12.215.667 euro werd de afgelopen dagen ingezameld om babysterfte wereldwijd tegen te gaan. Het Glazen Huis stond dit jaar in Enschede. In 2013 zal het Glazen Huis waar de dj’s zichzelf een week in opsluiten in Leeuwarden staan. 

Ongetwijfeld zullen er gedurende het volgende jaar een hoop leuke acties gehouden worden voor Serious Request 2013. Bij Friesland.blog.nl denken we alvast na over een leuke actie die wij op deze blog zouden kunnen houden. In ieder geval houden we je op de hoogte van alle leuke acties die het komende jaar in Friesland gehouden worden!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg gaan het Glazen Huis in
Lees ook:Organiseer je een actie voor Serious Request? Laat het weten!
Lees ook:Racoon maakt themanummer voor Serious Request
Lees ook:Britse band Bastille treedt op bij het Glazen Huis
Lees ook:Tussenstand Serious Request 4.328.242,- euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>