Christelijke metalbands treden op in Kollumerzwaag

De christelijke metal/rock-bands Sacrety uit Duitsland en Righteous Vendetta en Spoken uit de Verenigde Staten treden woensdag op in de gereformeerde kerk in Kollumerzwaag. De bands zijn op tournee door Europa en zouden een optreden verzorgen in Utrecht. Dit optreden werd echter gecanceld. Herman Wagenaar wist het voor elkaar te krijgen de bands naar Kollumerzwaag te halen, en moet nu binnen minder dan een week het complete concert voorbereiden.

Vrienden uitnodigen

Omdat er maar een paar dagen de tijd is om mensen op het concert te attenderen worden mensen gevraagd hun vrienden en kennissen uit te nodigen voor het concert van komende woensdag. Dit kan via Facebook, via deze link. Hier kan je ook aangeven of je van plan bent te komen.

Snoeiharde muziek

Wie denkt naar een concert met zoetsappige Opwekking te gaan heeft het mis. De bands staan erom bekend snoeiharde muziek te spelen.

Lees ook:3 november benefietconcert voor getroffenen brand Leeuwarden
Lees ook:Ere Zij God speelt jubileumconcert met Die Twa
Lees ook:Serious Record in volle gang, op naar een wereldrecord
Lees ook:Concert voor Bewegen voor Overleven in hangar vliegbasis
Lees ook:Mr Wallace op het Fryskbloed-festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>