Ere Zij God speelt jubileumconcert met Die Twa

Dit jaar bestaat Brassband ‘Ere Zij God’ uit Damwâld honderd jaar. Om dit te vieren vindt er op 13 oktober een verrassend jubileumconcert plaats in samenwerking met  Die Twa. Het evenement vindt plaats in de sporthal De Boppeslach. De toegang is gratis.

Jubileumconcert

Het is honderd jaar geleden dat de eerste muzikanten samen kwamen om muziek te maken. Een eeuw later, gaat Brassband ‘Ere Zij God’ onder leiding van Gerben Huizinga samen optreden met Die Twa. Er worden veel mensen verwacht, oud-leden en belangstellenden. Omdat er veel mensen worden verwacht is er gekozen voor een grote locatie; Sporthal de Boppeslach.

Voorafgaand aan het concert vindt een reünie plaats voor oud-leden en oud-dirigenten.

Gratis concert 

De reünie begint om 16.00 en het concert start om 19.30. Vanaf 19.00 zijn de deuren van De Boppeslach geopend voor het publiek. Doordat er een groot aantal mensen verwachten, en het concert gratis is, wordt er aangeraden op tijd te komen. Voor meer informatie klikt u hier.

Lees ook:Ere Zij God op naar de 200 jaar
Lees ook:Overclocked Las Vegas Edition in Damwâld
Lees ook:Insecten in oliebollen grote financiële strop voor brassband
Lees ook:Concert voor Bewegen voor Overleven in hangar vliegbasis
Lees ook:Blauhúster Dakkapel zet punt achter haar bestaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>