Morgen start van Moanne fan it Fryske book

De ‘Moanne fan it Fryske boek’ gaat morgen van start met het derde Fryske Boekefeest. Van 14 september tot en met 14 oktober is het de maand van het Friese boek. Overal in Friesland staat de Friese cultuur en literatuur centraal met grote diversiteit aan activiteiten. Het thema van de maand van het Friese boek is Spanning. 

Het Fryske Boekefeest vindt plaats in het gebouw van Tresoar. De toneelvereniging van Wergea zal het stuk ‘Moulin Rouge’ op de planken zetten. De hele avond zal gepresenteerd worden en er zal gezongen worden door Tet Rozendal.

Gedurende de maand van het Friese boek zijn er overal in Friesland activiteiten. Streekmarkten, muziek in de bibliotheken en er is een kinderboekenfeest. Bij een maand van een boek hoort ook een boekenweekgeschenk. Het boek ‘Bak’ is geschreven door Sietse de Vries en krijgt men gratis bij aankoop van tenminste 10 euro aan Friese boeken.

Op vertoon van het boek ‘Bak’ kan men op 14 oktober gratis reizen met de bus en trein binnen Friesland.

 

 

 

Lees ook:Fryske Google Translate Wike van start
Lees ook:Boek van LC-journalist wordt verfilmd
Lees ook:Eerste bramen van het seizoen voor Jan de Boer
Lees ook:Bramendeskundige geeft bloeiexcursie in aanloop naar Brommels!
Lees ook:Maand van de geschiedenis; schatzoeken in Friesland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>