2 recordpogingen tijdens Ljouwert Culinair

Tijdens Ljouwert Culinair komende vrijdag wordt een poging gedaan om in het Guinness Book of World Records te komen, door middel van de grootste vrijdagmiddagborrel ooit! Op het Oldehoofsterkerkhof wordt deze én nog een bijzondere recordpoging gedaan.

The Iceman

Tussen 17.00 en 19.00 is iedereen welkom om mee te borrelen voor de recordpoging. Vanaf 18.00 zal er nog een recordpoging worden gedaan door ‘The Iceman’ Wim Hof. Hij zal in een bak met ijswater proberen zo lang mogelijk, en in ieder geval vijf minuten, onder water te blijven. Vervolgens wordt het publiek uitgedaagd om zijn record te verbeteren. The Iceman heeft al meerdere records op zijn naam staan, waaronder het bijna twee uur lang tot aan zijn nek in het ijswater staan.

Ljouwert Culinair

Ljouwert Culinair is een evenement voor iedereen die wil genieten van lekker eten in de buitenlucht. Tussen de 20 en 25 Friese restaurants presenteren verschillende lekkernijen in een ontspannen sfeer. Met muntjes die je bij de ingang kunt kopen kun je bij alle stands gerechten proeven voor weinig. Het evenement duurt van vrijdag 7 september tot en met zondag 9 september.

Voor meer informatie kijk op Ljouwert Culinair.

 

Lees ook:Advocaat verslaat ‘the Iceman’ bij recordpoging
Lees ook:Serious Record: 363 uren optredens voor Serious Request
Lees ook:Wim Hof daagt je uit: 1 kilometer op blote voeten op het ijs!
Lees ook:Omrop Fryslân gaat weer inzamelen voor de Voedselbank
Lees ook:Uittip 28 maart: Ice Challenge in Thialf Heerenveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>