Nog 1000 dagen voordat Leeuwarden 2018 losbarst

Duizend dagen lijken er een heleboel, maar voordat je het doorhebt zijn ze al voorbij. Vanaf vandaag duurt het nog 1000 dagen, en dan is het 2018; het jaar dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa is. Om dit te vieren heeft de organisatie van Culturele Hoofdstad 2018 een leuke actie op poten gezet. In de hele maand april is het mogelijk om op Instagram of Twitter een foto te plaatsen met daarop een plek, dorp of voorwerp waarvan je vindt dat het onlosmakelijk verbonden is met 2018. De opdracht is simpel: wees creatief, verras de jury. Plaats de foto – met korte toelichting – en gebruik de hashtag #nog1000dagen. Wie de leukste, origineelste of meest bijzondere foto plaatst maakt kans op een overnachting in de hotelkamerpod van het Dokkumer bedrijf TechnoTrain. Deze staat momenteel op de hoek van de Zuidergrachtswal en Achter de Hoven in Leeuwarden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:LWD2018 wil winkels binnenstad open voor bezoek jury
Lees ook:Wordt Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018?
Lees ook:Leeuwarden finalist Culturele Hoofdstad 2018
Lees ook:Bekendmaking finaleplaatsen Culturele Hoofdstad 2018 morgenmiddag
Lees ook:Leeuwarden Hoofdstad van de Smaak 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>