53.000 bezoekers bij kampeerbeurs Caravana

De kampeerbeurs Caravana heeft de afgelopen dagen zo’n 53.000 bezoekers weten te trekken naar Leeuwarden. De beurs, die in het WTC Expo gehouden werd, was daarmee succesvoller als vorig jaar, toen er 45.000 mensen naar de beurs kwamen. Het hoogtepunt voor de beurs, die dit jaar voor de 54e keer georganiseerd werd, lag echter in 2012, toen kwamen er 56.000 mensen.

Nieuw dit jaar was dat de Caravana werkte met wisselende toegangsprijzen. Kaartjes voor bezoek in het weekend waren duurder dan op de dagen door de week. Ook nieuw was de verkiezing van de Camper en Caravan van het jaar. Voorheen werd deze verkiezing georganiseerd in Utrecht.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Geen Huis en Tuin-beurs in WTC Expo dit jaar
Lees ook:Friese Irene naar China voor Miss Bikini Universe 2015
Lees ook:Ondanks succes Notfall Filmfestival geen vervolg
Lees ook:44e Gondelvaart op Wielen Drogeham groots spektakel
Lees ook:Gezellige drukte op Friese vrijmarkten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>