Twee straten in Leeuwarden genomineerd voor NLstreets Awards

De Kleine Kerkstraat in Leeuwarden werd in 2010 uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland. In 2011 behaalde deze straat een top 3 positie en ook dit jaar is de Kleine Kerkstraat weer genomineerd voor de NLstreets Awards 2012. 

Bemoediging voor zelfstandige ondernemers

De NLstreets Awards is in het leven geroepen ter bemoediging van zelfstandige ondernemers. Tegenwoordig hunkert men naar authenticiteit maar in het winkelbeeld is hier weinig van terug te zien. Zelfstandige ondernemers moeten keihard knokken naast de oprukkende aanwezigheid van grote winkelketens.

Publieksjury

De NLstreets Awards is niet een wedstrijd met een jury, het winkelend publiek bepaalt de winnaar. Vooralsnog zijn er 241 stemmen uitgebracht voor de Kleine Kerkstraat, en daarmee staan zij in de tussenstand op de tweede plaats.

In Leeuwarden is niet alleen de Kleine Kerkstraat genomineerd, ook de Sint Jacobstraat is een genomineerde.

Wil je zelf je stem uitbrengen op een van de genomineerde straten? Klik dan hier.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

 

 

Lees ook:Nominaties Friese Pop Awards bekendgemaakt
Lees ook:Johanna met Miljoenenjacht-actie genomineerd voor De Beste Social Awards
Lees ook:AquaZoo Friesland genomineerd voor twee ZooSite Awards
Lees ook:Twee Friese hotelkamers genomineerd voor wedstrijd ‘Mooiste Hotelkamer van Nederland’
Lees ook:Drie nominaties voor NL-Awards voor Omrop Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>