Advocaat verslaat ‘the Iceman’ bij recordpoging

Tijdens de recordpoging bij Ljouwert Culinair om zo lang mogelijk kopje onder in ijswater te liggen heeft niet ‘the Iceman’ Wim Hof het wereldrecord op zijn naam weten te schrijven, maar een advocaat uit Leeuwarden, die in opleiding is bij Hof. 

Het wereldrecord kopje onder in ijswater staat nu op 4 minuten en 9 seconden, op naam van Jack Egberts. ‘The Iceman’ Wim Hof haalde 3 minuten en 32 seconden in het ijskoude water.

Jack Egberts volgt sinds februari lessen workshops bij Hof. Wim Hof staat er bekend om wereldrecords op zijn naam te vestigen door dingen te doen die normaliter niet door mensen gedaan kunnen worden. Hiermee wil hij laten zien dat door bewust met je lichaam om te gaan er veel meer mogelijk is. Egberts zegt sinds februari niet meer ziek te zijn geweest. Zelfs een snotneus heeft hij niet meer gehad.

Lees ook:2 recordpogingen tijdens Ljouwert Culinair
Lees ook:Douwe Egberts-winkel in Joure dicht
Lees ook:Record Ice Challenge verbroken met bijna honderd paar blote voeten meer
Lees ook:Cambuur wint bloedstollende Friese derby
Lees ook:Kollum vestigt wereldrecord!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>