Fryslân op Instagram, deel 5

Elke week vind je hier een foto die ik met Instagram heb gemaakt willekeurig ergens in het mooie Friesland. Gisteren was ik aanwezig bij het uitreiken van de Koninklijke lintjes in de gemeente Dongeradeel. De uitreiking werd gehouden in de vroedschapskamer, die tegenwoordig het meest gebruikt wordt als trouwzaal. Ik ben er vaker geweest, en ben iedere keer weer verheugd over de schoonheid van de historische kamer. Het pronkstuk van de zaal is in mijn ogen dan ook de prachtige kroonluchter. Jammer van de lampjes als kaarsen, maar daar valt helaas tegenwoordig niets meer tegen te beginnen.

Met de rubriek ‘Fryslân op Instagram’ wil ik laten zien hoeveel moois Friesland te bieden heeft. Elke week komt er een foto online die ik gemaakt heb via Instagram. Voor mijn werk rijd ik dagelijks door de mooiste gebieden in Noord Oost Friesland en wil anderen hier graag van mee laten genieten. Ik gebruik de hashtags #friesland en #fryslan. Volg mij via Instagram voor meer foto’s.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Fryslân op Instagram, de Wielen
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 3
Lees ook:Fryslân op Instagram, Doarpstsjerke
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 2
Lees ook:Fryslân op Instagram, cloudporn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>