Crowdfunding voor kattencafé Poespas in Leeuwarden

Met nog maar drie dagen te gaan kunnen initiatiefnemers voor de crowdfunding Kattencafé Poespas in Leeuwarden iedere donatie hard gebruiken. Menno Schilstra en Hadewych de Rijk begonnen de crowdfunding-actie nadat Hadewych in Newcastle een kattencafé had bezocht. Zij vond vervolgens dat er ook in Leeuwarden een kattencafé moest komen. Het kattencafé in Leeuwarden moet echter een sociaal gedragen en maatschappelijk verantwoord kattencafé worden, waar mensen met een beperking komen werken om zowel de gasten als de katten in de watten te leggen.

Voor het project is een totaalbedrag van €20.000,- nodig. Op dit moment staat de teller op €11.427,10, 56% van het benodigde bedrag. Als het kattencafé op 5 mei geen 80% van het benodigde bedrag binnen heeft krijgen de donateurs hun geld terug en is het maar de vraag of er een kattencafé in Leeuwarden komt.

Zelf denk ik dat het zonde zou zijn, zeker met het oog op Leeuwarden 2018, dat het project geen doorgang zou vinden. Ik hoop daarom van harte dat de initiatiefnemers het benodigde bedrag binnen weten te slepen met hun crowdfunding-actie.

Wil je doneren voor dit fantastische sociaal betrokken plan? Doneer dan via Voorjebuurt.nl! Het fijne van crowdfunding is dat je er altijd iets voor terugkrijgt. In dit geval gaat het onder andere om hippe tassen, t-shirts, lunches of zelfs een leven lang gratis toegang met koffie en thee.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Al meer dan 50% binnen voor autocrossfilm ‘Rûchhouwers’
Lees ook:Genoeg geld ingezameld voor documentaire Rûchhouwers over autocross
Lees ook:Autocrossdocumentaire Rûchhouwers te zien op Omrop Fryslân
Lees ook:Lippenhuizen op de bres voor Piter Kerk
Lees ook:Meer politie dan feestvierders bij Project X Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>