Welcome to The Village contracteert The Boxer Rebellion

Het festival Welcome to The Village heeft de tweede headliner van het festival bekendgemaakt: The Boxer Rebellion. Meer nieuwe namen: The Boxer Rebellion (ENG), SUUNS (CAN), All We Are (ENG), Remy van Kesteren: Tomorrow Eyes (NED), Girls Names (ENG), Tjing Tjing (NED), Los Blancos (USA), Smokey Joe & The Kid (FRA), Yung (DEN), Mountain Bike (BEL) en Meindert Talma – Beste van 20 jaar (NED). Onder andere Django Django (SCO), Tinariwen (MLI), Fresku (NED) en Lonely the Brave (ENG) werden al eerder aangekondigd.

Welcome to The Village vindt van 15 tot en met 17 juli 2016 voor de vierde keer plaats in een natuurgebied vlak buiten Leeuwarden. Op het festival komen zo’n honderd (inter)nationale acts te spelen. Goed eten, kunst, theater, innovatie en design zijn sleutelwoorden voor het festival dat plaatsvindt in een groen en waterrijk natuurgebied net buiten Leeuwarden. Aan het festival werken honderden vrijwilligers mee. Weekendkaarten gaan voor €85,- via de website over de toonbank.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Django Django één van de headliners op Welcome to the Village (15-17 juli)
Lees ook:Gratis ticket Welcome to the Village voor mensen met groene vingers
Lees ook:Voorverkoop Oerol Festival van start
Lees ook:Jack Bottleneck op Welcome to the Village festival in Leeuwarden
Lees ook:Mini-Lowlands bij Groene Ster in juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>