Jopie Huisman Museum Workum vrijdag in programma Landinwaarts

Het Jopie Huisman Museum in Workum is aankomende vrijdag te zien in het agenderende NTR-programma Landinwaarts met Dieuwertje Blok. In de rubriek ‘Het Topstuk van de week’ laat vrijwilligster Trudy Bouwsma twee doeken van kunstenaar Jopie Huisman zien die symbool staan voor een moeilijke periode uit het leven van de kunstenaar. In die periode was hij net gescheiden en doodongelukkig. De Koemelkersbroek gaf aan hoe Huisman er van binnen uit zag. Het Roodbaaien Hemd is prachtig belicht en geeft het gevoel ‘ik mag er weer zijn’. Landinwaarts is vrijdag 19 februari te zien om 19.20 op NPO 2. Kijk voor meer informatie op www.ntr.nl/landinwaarts.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Jopie Huisman Museum weer open na verbouwing
Lees ook:Nynke de Jong bezoekt Natuurmuseum in programma Landinwaarts
Lees ook:Fries Museum met tentoonstelling Breien! te zien in NTR-programma Landinwaarts
Lees ook:Jopie Huismanmuseum krijgt drie ton
Lees ook:Bijzondere mode-expositie in Veenklooster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>