Voorverkoop Welcome to the Village start morgen

De vierde editie van Welcome to the Village staat gepland op 15, 16 en 17 juli 2016. Wie kaartjes wil scoren voor dit festival op natuurterrein de Groene Ster bij Leeuwarden kan dit weekend maar beter achter zijn computer gaan zitten, want de voorverkoop van het festival start morgenochtend (9 januari) om 11.00 uur. Het driedaagse festival kost net als vorig jaar €85,-. Dagkaarten kosten €40,- euro per kaart voor de vrijdag en zondag en €50,- euro voor de zaterdag. Een combikaart voor het hele weekend met camping kost €100,-. Heb je een CJP-kaart? Maak er gebruik van; het scheelt je voor een combikaart met camping een tientje.

Voor het festival worden de komende tijd nog behoorlijk wat namen bekend gemaakt, maar vooralsnog staan Tal National (NER), East Cameron Folkcore (USA), The Lytics (CAN), Canshaker Pi (NLD) al op de planning.

Kijk voor de ticketverkoop en alle informatie daarover hier.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Programma Dokk’em Open Air
Lees ook:Testament headliner op Dokk’em Open Air
Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Eerste namen voor Welcome to the Village bekend gemaakt
Lees ook:9 nieuwe namen voor Welcome to the Village-festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>