Nationale Molendag; bekijk heropbouw molen Windlust Burum

Zaterdag en zondag aanstaande is het in heel Nederland Nationale Molendag. Ook in Friesland zijn er een hoop molens te bekijken tijdens dit weekend, 99 om precies te zijn. Wie geen keuze kan maken uit de vele molens die te bezichtigen zijn gaat naar Burum. De molen Windlust heeft momenteel dan wel geen wieken, toch is het zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen. Windlust brandde in april 2012 volledig af, maar sindsdien wordt er met man en macht gewerkt om de molen opnieuw op te bouwen. De molen Windlust is alleen geopend op zaterdag 10 mei van 10.00 tot 12.00 uur.

Andere molens bezoeken? Kijk op www.molens.nl om te kijken welke molens wanneer geopend zijn.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Nationale Molendag groot succes in Friesland
Lees ook:Belangrijke stap in heropbouw molen Windlust
Lees ook:Lutz Jacobi en Aukje de Vries nemen petitie Burum in ontvangst
Lees ook:Groen licht voor herbouw molen Windlust Burum
Lees ook:Twee jaar na brand wordt molen Windlust heropend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>