Iris Kroes zingt Wilhelmus voor bomvol Thialf

Een bijzondere dag voor het ‘harpmeisje’ Iris Kroes. De Drachtster zangeres mocht vandaag bij de opening van het WK Allround in het Thialfstadion in Heerenveen het officiële Nederlandse volkslied, het Wilhelmus zingen. Tussen de duizenden Oranjefans zong ze het Wilhelmus, en begeleidde zichzelf daarbij op harp.

Het zit er dik in dat Iris nogmaals in actie mag komen in Thialf. Zelf schreef ze op Twitter: ‘Oh oh oh, wat was dat bijzonder om het #Wilhelmus te spelen en zingen in @thialf! Ik HOOP morgen weer als NL kampioen wordt!’

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Iris Kroes doet mee aan Grote Kerstshow
Lees ook:Ireen Wüst wereldkampioene in haar eigen Heerenveen
Lees ook:Lekkere ‘Iris-liedjes’ op album First
Lees ook:Iris Kroes doet open sollicitatie voor deelname Songfestival 2016
Lees ook:Iris Kroes doet mee met Ice Challenge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>