Serious Record in volle gang, op naar een wereldrecord

Er worden de gekste acties bedacht omtrent Serious Request. Zo ook Serious Record, een wereldrecordpoging voor het allerlangste onafgebroken concert ooit. En dan niet een concert van twee dagen of zo, nee, van maar liefst 363 uur! En dat is meer dan 15 dagen…

Afgelopen vrijdag is een begin gemaakt met het allerlangste concert ooit met een optreden van De Jeugd van Tegenwoordig in stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Lopend met een orkest is het concert vervolgens verder gegaan naar poppodium Asteriks. Daar is men nu al enkele dagen bezig met het concert. Op 13 december zal het concert middels een wandelend optreden verder gaan naar poppodium Romein, waar het concert tot en met 21 december doorgaat.

Een greep uit de optredende bands en acts: Highway 54, Sväva, NewSense Memory, Virus, de MCL band, het Fries Jeugdorkest, Wooden Moons, Danny Panadero, Piter Wilkens, Mister & Mississippi, Icky Pack, Downbeat Maestros, Fryske Beatles, Mr. Wallace, Daily Bread, Jurgen Visser, Broken Brass Ensemble en veel, heel veel meer!

Het huidige record staat op 360 uur. De jury van het Guinness Book of Records is erg streng. Zo moeten er bij ieder optreden minstens tien man publiek aanwezig zijn. De moeite van het meemaken zeker waard, aangezien de volledige opbrengst van de optredens gaan naar Serious Request.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Serious Record: 363 uren optredens voor Serious Request
Lees ook:Serious Record gaat eindfase in
Lees ook:Johannes Rypma genomineerd voor Friese Popprijs
Lees ook:De Kerststerren zingen voor Serious Request
Lees ook:Christelijke metalbands treden op in Kollumerzwaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>