De Kerststerren zingen voor Serious Request

Op zondagmiddag 15 december is er een optreden van kerstkoor “De Kerststerren” in de Nikolaestsjerke in Swichum.  Kerstkoor de Kerststerren uit Leeuwarden treedt veelvuldig op tijdens kerstmarkten, in kerken, in kroegen, in theaters en op straat. Daarnaast gaat het koor elk jaar naar een kerstmarkt in Duitsland. Kerstkoor de Kerststerren bestaat al sinds 1995 en bestaat uit 22 zangers en zangeressen.

Met het optreden van de Kerststerren wil het Tsjerkje Swichum geld ophalen voor Serious Request. Na afloop van het optreden staat bij de uitgang een collectebus voor Serious Request. Ook wordt er met behulp van ‘Swichum Actief’ een verloting georganiseerd.

Het optreden begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De deuren gaan om 14.30 uur open.

Het Kerkje van Swichum vind je aan de Ayttadyk 3 in Swichum.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Ere Zij God op naar de 200 jaar
Lees ook:Racoon maakt themanummer voor Serious Request
Lees ook:Caro Emerald, De Staat, Alain Clark, Kensington en velen meer op eindfeest Serious Request
Lees ook:Serious Record in volle gang, op naar een wereldrecord
Lees ook:Serious Record: 363 uren optredens voor Serious Request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>