Britse band Bastille treedt op bij het Glazen Huis

Zin om luidkeels mee te zingen met hits als ‘Pompeii’ en ‘The things we lost in a fire’? Daarvoor hoef je niet ver te reizen, want de heren van de Britse band Bastille komen op 18 december naar Leeuwarden, om tijdens de officiële start van Serious Request op te komen treden, voordat de drie dj’s voor zes dagen opgesloten worden in het Glazen Huis van 3FM.

In de zes dagen dat de drie dj’s in het Glazen Huis zitten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis komen er meer bekende bands optreden op en rondom het Wilhelminaplein. Gedurende de komende twee weken zal daar steeds meer bekend over gemaakt worden. We’ll keep you posted!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Serious Request Leeuwarden haalt recordbedrag op voor Rode Kruis
Lees ook:Slotfeest Serious Request op Oldehoofsterkerkhof
Lees ook:Serious Request Leeuwarden voor slachtoffers diarree
Lees ook:Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg gaan het Glazen Huis in
Lees ook:Jacqueline Govaert en Laura Jansen vannacht slaapgast in Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>