Serious Record: 363 uren optredens voor Serious Request

De dagen worden korter en nu Leeuwarden de titel Culturele Hoofdstad 2018 in de pocket heeft beginnen ze langzaam toe te leven aan het eerste belangrijke evenement dat in de planning staat: Serious Request! Er ontstaan steeds meer initiatieven om geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat dat geld tijdens Serious Request naar de mannen van 3FM gebracht kan worden. Één van die toffe initiatieven is Serious Record: Een Guinness Book of  Records-recordpoging om 363 uur lang onafgebroken optredens te verzorgen en daarmee geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Momenteel kunnen bands, die graag mee willen doen aan dit toffe initiatief, kunnen zich momenteel aanmelden. Het is de bedoeling om op 6 december los te gaan in Podium Asteriks in Leeuwarden en om met een mobiele act naar Poppodium Romein te gaan waar op 13 december moet blijken of de recordpoging is gelukt.

Aanmelden voor Serious Record kan hier.

Ook belangrijk om te weten: het record is pas een record wanneer er bij ieder optreden ten minste 10 mensen in het publiek staan. Dus ook al speel je niet in een band, plan alvast wat van je tijd vrij tussen 6 en 13 december!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Slotfeest Serious Request op Oldehoofsterkerkhof
Lees ook:Tussenstand Serious Request 4.328.242,- euro
Lees ook:Caro Emerald, De Staat, Alain Clark, Kensington en velen meer op eindfeest Serious Request
Lees ook:Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg gaan het Glazen Huis in
Lees ook:Britse band Bastille treedt op bij het Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>