LWD2018 wil winkels binnenstad open voor bezoek jury

Leeuwarden is nog altijd in de strijd om de Culturele Hoofdstad van 2018 te worden. Daar moet nog wel het één en ander voor gebeuren, en Leeuwarden gooit dan ook alles in de strijd om te winnen. Maandag 2 september komt de jury van de Culturele Hoofdstad langs in de Friese hoofdstad. LWD2018, de organisatie die verantwoordelijk is voor de nominatie voor de Culturele Hoofdstad wil de binnenstad van Leeuwarden er dan zo levendig mogelijk uit laten zien, en roept daarom winkeleigenaren op om die maandagochtend de winkels te openen. Normaliter gaan de winkels op maandag pas ‘s middags open.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Leeuwarden finalist Culturele Hoofdstad 2018
Lees ook:Wordt Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018?
Lees ook:Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 krijgt 3,56 miljoen extra van de provincie
Lees ook:Swedish House Maffia op kerkorgel Youtubehit
Lees ook:Serious Request trok 500.000 mensen naar Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>