Al meer dan 1400 mensen bezoeken expositie Ids Wiersma

De expositie van Ids Wiersma in dorpshuis de Terpring in Brantgum is al door meer dan 1400 mensen bezocht. In de Terpring zijn veel verschillende werken te zien van de kunstenaar die 135 jaar geleden geboren werd in het Noordoost Friese dorpje. Ids Wiersma heeft vele schilderijen en tekeningen gemaakt in Noordoost Friesland en veel bezoekers herkenden er voor hen bekende plaatsen in. De bezoekers komen echter uit heel Nederland, en sommigen nemen zelfs werken van Ids Wiersma mee die zij in eigen bezit hebben en tijdelijk beschikbaar stellen voor de expositie. De hele maand juni staat Brantgum in het teken van Ids Wiersma. De expositie is alleen morgen nog te bezoeken, van 13.00 tot 17.00 uur. De expositie is gratis te bezoeken.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Expositie Ids Wiersma te zien in dorpshuis Brantgum
Lees ook:Afonso Alves traint bij SC Heerenveen
Lees ook:Expositie met Instagramfoto’s in Leeuwarden
Lees ook:Technische storing Vitens: geen water in groot deel Noordoost Friesland
Lees ook:Natuurmuseum Fryslân doet mee aan Nationale Museumweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>