Stiff Little Fingers komt naar Sneek (enige show in NL)

mcaretaker / Music Photos / CC BY

De Noord-Ierse punkrockband Stiff Little Fingers komt naar het Bolwerk in Sneek. Het is het enige optreden dat de punkrockband in Nederland zal geven. Op 19 april komen zij in het poppodium voor een exclusief optreden.

Stiff Little Fingers is begonnen in 1977 in Belfast, ten tijde dat het daar erg roerig was. Samen met the Clash, Sex Pistols, The Jam, Buzzcocks, Sham 69 e.a. stond de band aan het begin van de punk beweging. In totaal heeft de band al negen albums op hun naam staan. Momenteel is de band bezig met hun tiende CD, die nog in 2013 uit moet komen.

Het optreden in Sneek begint 19 april om 20.00 uur. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Powerfolkband Scrum in Theater de Koornbeurs Franeker
Lees ook:Gerrie Dantuma samen met Overload in MFC de Beijer
Lees ook:Elske DeWall haalt eerste top 10-notering
Lees ook:Gronings-Friese skaband Mr. Wallace treedt deze zomer op in Groot Brittannië
Lees ook:Serious Record gaat eindfase in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>