Het ultieme Friese vaderdagcadeau: de Grutte Pier droge worst

Zit je nog te broeden op wat je je vader zou moeten geven voor Vaderdag morgen? De liefde van de man gaat door de maag, zeggen ze wel eens, dus met eten zit je altijd goed. Wil je je vader verrassen met een Fries cadeau, dan is het een goed idee om hem een Grutte Pier droge worst te geven. De plusminus 50 centimeter lange worst is niet alleen de grootste worst die hij ooit cadeau zal krijgen, maar wellicht ook nog eens één van de lekkerste Friese droge worsten. Geef hem er nog een Fries kruidenbittertje bij cadeau, succes gegarandeerd! De Grutte Pier droge worst is onder andere verkrijgbaar bij Poiesz Supermarkten.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Ook Weidenaar Nederlands Kampioen op slagersvakbeurs
Lees ook:Weidenaar uit Dokkum kampioen Friese droge worst
Lees ook:Amerikaan wil zwaard Grutte Pier – Fries Museum schrijft open brief
Lees ook:Productreview: Runderworst van Weidenaar
Lees ook:Wout Zijlstra vermoedelijk afstammeling van Grutte Pier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>