Boekenfestijn in Leeuwarden van start

Als je op zoekt bent naar een lekker leesboek, een bijzonder kookboek of boeken over sportvissen, massages of autotechniek ben je van 16 tot en met 19 april in het WTC Expo in Leeuwarden op het juiste adres. Daar vindt dan het Boekenfestijn plaats. Je hebt er dan keuze uit duizenden boeken, hobbyartikelen en spellen in alle mogelijke categorieën die je je maar kunt bedenken. De boeken zijn daarnaast ook nog eens zacht geprijsd. Het Boekenfestijn verhuist het hele jaar door van jaarbeurs naar markthal en heeft het hele jaar door een bijzonder groot aanbod. De boekenmarkt gaat op donderdag 16 april van start en zal blijven staan tot en met zondag 19 april. Donderdag tot en met zaterdag is de markt geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag is het Boekenfestijn geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Uittip weekend 12,13,14,15 juni: Boekenfestijn in Leeuwarden
Lees ook:Tip: Boekenfestijn in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Het Friese paard centraal in vijfdelige documentaire ‘It Swarte Goud’
Lees ook:Evenement: Grote Verkoopdag in kringloopwinkel De Lichtpuntloods in Kollumerzwaag
Lees ook:Nationale Molendag; bekijk heropbouw molen Windlust Burum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>