Veiling met scooter ontworpen door Doutzen voor Dance4Life

bron: dance4life.nl

Topmodel Doutzen Kroes zet zich al jaren in voor Dance4Life en ook nu heeft Doutzen iets leuks gedaan waarmee geld opgehaald wordt voor het goede doel dat werkt aan een wereld zonder HIV/Aids. Doutzen heeft als ambassadrice een eigen scooter ontworpen. Deze scooter van MISTER CHI, en de scooters ontworpen door dj Hardwell, De Jeugd van Tegenwoordig, Bas Kosters, Jan Taminiau en Selwyn Senatori, worden op 26 juni in Amsterdam geveild voor Dance4Life.

Ode aan de sterke vrije vrouw

Doutzen ontwierp een gestippelde scooter, waarbij ze zich liet inspireren door Italiaanse zomeravonden, de jurken van Sophia Loren en het gevoel van vrijheid dat zij alle jonge mensen, en in het bijzonder meisjes, gunt.

Veiling
Tijdens de veiling op 26 juni kan er op nog veel meer items geboden worden. Zo kan men ook bieden op een dag op het Circuit Zandvoort met Max Verstappen of een huiskamerconcert van Xander de Buisonjé. Hij presenteert overigens ook de Dance4Life Funky Fundraiser. Het Funky Fundraiser Diner is inmiddels al helemaal uitverkocht.
Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Doutzen doneert Repeat Cashmere-trui voor veiling Serious Request
Lees ook:Documentaire ‘Doutzen in Nepal’ over kindhuwelijken
Lees ook:Doutzen vertelt in RTL Late Night over reis naar Nepal
Lees ook:Doutzen Kroes zelfs in Foute Kersttrui nog sexy
Lees ook:Doutzen en Rens Kroes in de prijzen tijdens Glamour Woman of the Year 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>