Doutzen poseert met zoontje voor campagne Born Free Africa

Fotograaf: Patrick Demarchelier

Voor de nieuwe campagne ‘Born Free Africa’ gingen verschillende modellen op de foto met hun kroost om geld in te zamelen om de overdracht van HIV van moeders op hun kinderen tegen te gaan. Doutzen Kroes, die tevens het gezicht is van Dance4Life, ging samen met haar zoontje Phyllon op de foto. Naast Doutzen doen ook de modellen Sasha Pivovarova en Karolina Kurkova samen met hun kinderen mee. Ook Victoria Beckham speelt een rol binnen de campagne.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Doutzens zoontje Phyllon debuteert als model
Lees ook:Doutzen in verwachting van tweede kindje
Lees ook:Doutzen Kroes bevallen van dochtertje
Lees ook:Zoontje van Doutzen praat mix van Fries-Nederland-Engels
Lees ook:Najaarscollectie lingerie H&M met Doutzen in de hoofdrol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>