Syb van der Ploeg wordt weer vader

De 47-jarige Syb van der Ploeg wordt weer vader. Eind april verwachten hij en zijn vriendin Adriana von Bannisseht hun kindje. Het is het eerste kindje van de twee samen. Syb van der Ploeg heeft uit een eerdere relatie al een dochtertje, Eva. Dat de twee samen een kindje krijgen is wellicht onverwacht. In de lente van 2012 cancelde Syb op het laatste moment een huwelijk tussen hun twee omdat hij vond dat hij Adriana niet kon geven wat zij verwachtte. Toch hebben zij de relatie weer opgepakt en zie hier het resultaat.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Photo credit: J Schipper / Foter / CC BY-NC-ND

Lees ook:Syb van der Ploeg getrouwd op Oudejaarsdag
Lees ook:Syb van der Ploeg vader van zoon Jesse
Lees ook:Syb van der Ploeg treedt op op stations voor straatkinderen Uganda
Lees ook:Gangsterduo wordt pas over enkele weken uitgeleverd aan Nederland
Lees ook:Zieke 16-jarige neemt duet op met Syb van der Ploeg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>