Doutzen Kroes nieuwe gezicht van Samsung Mobile

Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht van Samsung Mobile. Het topmodel was vandaag in Amsterdam om dit nieuws wereldkundig te maken. Zij zal als eerste het gezicht zijn van de campagne rondom de nieuwste Samsung Galaxy 4S mini. Er is al een filmpje gelanceerd met daarin Doutzen in de hoofdrol. Het filmpje is, geheel toepasselijk, opgenomen met de Samsung Galaxy 4S mini.

In het filmpje daagt Doutzen je uit mee te doen met de conversation. ‘Ik daag jou uit om met mij en de rest van Nederland in gesprek te gaan. Over fashion natuurlijk , over de laatste trends. Maar ook over muziek, films, DJ’s. Over alles wat jij belangrijk vindt, wat jou beweegt, wat jouw ideeën zijn. Binnenkort start ik het eerste gesprek op. Met fashion als onderwerp… En daarvoor heb ik jouw input nodig! Doe mee met www.starttheconversation.nl en laat je horen!’

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Doutzen backstage voor H&M
Lees ook:Prachtige retro commercial H&M met Doutzen Kroes
Lees ook:Doutzen Kroes uitgeroepen tot mooiste model aller tijden
Lees ook:Doutzen Kroes presenteert de Victoria’s Secret Fashion Show op Net 5
Lees ook:Doutzens zoontje Phyllon debuteert als model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>