Koninklijke familie bezoekt Vlieland

De Koninklijke familie vertoeft voor een privé vakantie op Vlieland. Het gezin van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en hun drie dochters de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane zijn met het schip De Groene Draek naar Vlieland gevaren. Naar verluid zou het gezin gefietst hebben op  het eiland, onder bewaking van twee beveiligers. Het is niet bekend hoelang het gezin op Vlieland blijft.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Vlieland wil meer toeristen naar het eiland krijgen
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Vlieland
Lees ook:Bewoners voormalig AZC Vlieland vanavond in De Reünie
Lees ook:Tweedaags Beachfestival Vlieland Groet goede reden voor dagje uit
Lees ook:Jouster gezin in ‘Jo Frost – Nanny on tour’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>