Caroline Tensen getrouwd op Vlieland

Een beetje later dan in eerste instantie gepland, is Caroline Tensen vandaag op Vlieland in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Ernst-Jan Smids in het bijzijn van de kinderen, familie en vrienden. Het huwelijk zou eigenlijk vorig jaar augustus al gesloten worden, maar vanwege een schouderblessure en een verhuizing stelde het stel de bruiloft nog even uit. Ondanks het weer dat voorspeld was, slechts 17 graden, genoot het stel toch met volle teugen van hun dag.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Caroline Tensen stelt droomhuwelijk op Vlieland uit
Lees ook:Warmterecords gebroken in Friesland
Lees ook:Ondanks succes Notfall Filmfestival geen vervolg
Lees ook:Extreme gladheid legt openbaar leven in Friesland plat
Lees ook:Swaen ook te gast op bruiloft boer Martin en Wilma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>