Spar Schiermonnikoog eerste Spar met zelfscan

Helemaal nieuw bij supermarktketen Spar is een zelfscanmethode waarmee wachttijden bij de kassa aanzienlijk verkort zouden worden. En de Spar op Schiermonnikoog van ondernemers Edwin en Sita Schut is hiermee de eerste van Nederland. 

Zelf scannen

Toshiba TEC heeft bij de Spar het zelfscansysteem geïnstalleerd. Vanaf 5 september kunnen bewoners van het Waddeneiland en toeristen bij de Spar zelf hun boodschappen scannen en op die manier makkelijk afrekenen.

Service voor eilandbewoners

Vooral in het toeristenseizoen is het soms enorm druk in de supermarkt. De extra service is met name bedoeld voor eilandbewoners. Klanten kunnen met een anonieme klantenkaart via een soort spitsstrook scannen en afrekenen.

 

 

Lees ook:Jumbo Kooistra in Heerenveen heeft eerste drive-trough van Friesland
Lees ook:Albert Heijn haalt hamsters na klachten uit draaideur
Lees ook:Omrop Fryslân verzamelt meer dan 74.000 producten voor de Voedselbank
Lees ook:Waddeneiland Griend bekijken via Google Maps
Lees ook:Tulpenroute Dokkum feestelijk geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>