Dertiende Gigantenfestival in feesttent Aldtsjerk

Vele liefhebbers van het Nederlandstalige lied kijken er al tijden naar uit: Het dertiende Gigantenfestival in de feesttent in Aldtsjerk! Morgen is het zover, dan staat dit grootse festival om 20.00 uur op punt van losbarsten. Het Gigantenfestival is één van de grootste festivals in Friesland op het gebied van het Nederlandstalige lied en zodoende komen er dan ook een heleboel mensen van ver naar Aldtsjerk om dit festijn mee te maken.

Wie staan er op het programma?

Dit jaar staan niemand minder dan Jannes, Jelle B, Big Bird, Rein Krans en Wimmie op het programma. Dj Eppie zorgt voor de overige muzikale invulling van de avond. Kaarten zijn online verkrijgbaar voor 15 euro in de voorverkoop, bij de kassa kosten kaarten 18 euro.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Metalfestival Into the Grave legt Slayer vast
Lees ook:Het Internationaal Dansfestival Bolsward komt er weer aan
Lees ook:Noorderlicht krijgt subsidie van 200.000 toegewezen
Lees ook:Vijftiende editie Oerrock uitverkocht
Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>