Petra’s Pintxosbar opent deuren in Norma Serveert in Grou

Al eens gehoord van pintxos? Het zijn kleine, culinaire borrelhapjes op een stokje en ze zijn helemaal hip anno 2015. In Grou opent aankomende zondag 17 mei om 13.00 uur ‘Petra’s Pintxosbar’ in het restaurant Norma Serveert. Petra’s Pintxosbar is de eerste pintxosbar in het noorden van Nederland. Petra Bernardus gaat de hele zomer lang elk weekend gasten verrassen met de lekkerste pintxos en drankjes.

Culinaire wondertjes op een stokje

 ‘Pintxos komen oorspronkelijk uit Noord-Spanje’, vertelt Petra. ‘Als je daar rondreist vind je ze echt in alle bars en restaurants. Het zijn superlekkere borrelhapjes, veelal aan een stokje. Vandaar de naam pintxos, wat in het Baskisch stokje betekent. En pintxos zijn niet zomaar hapjes, het zijn stuk voor stuk kleine culinaire wondertjes waar je als kok heel veel creativiteit in kwijt kunt. Het leek me geweldig om daar ook iets binnen Norma Serveert mee te gaan doen’.

Welkomstaanbieding

Vanaf komend weekend is iedereen de hele zomer lang elke zaterdag en zondag tussen 11:00 en 17:00 uur welkom om Petra’s pintxos te komen proeven. Aankomende zondag kunnen klanten als welkomstaanbieding genieten van pintxos voor slechts één euro per stuk.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:De Culinaire Verleiding strijkt neer in Leeuwarden
Lees ook:Keert Ferry Doedens terug in GTST?
Lees ook:Elfstedentocht op 19 februari 2016, al 20.000 mensen meldden zich aan
Lees ook:Run with Evy? Nee, ‘Fit mei Femke’!
Lees ook:3 september premiere Hebeca

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>