Tienermeisjes al om 7.30 in de rij voor B-Brave in Feu Drachten

Al om 7.30 vanochtend stonden de eerste tienermeisjes klaar voor de deur van discotheek Feu in Drachten. Niet dat er op dat moment al wat te doen was, nee, maar voor Noschool XXL dat vanavond om 21.00 uur van start gaat. De meisjes wilden er echter zeker van zijn dat zij dan naar binnen kunnen, aangezien de boyband B-Brave dan op komt treden. De meiden treffen het echter niet; harde wind, regen en hagel zijn vandaag al over Drachten getrokken. Wijkagent Lukas Westerhof vond dit zo’n bewonderenswaardig tafereel dat hij de dames op de foto zette en dat via zijn Twitter-account met de rest van de wereld deelde.

Noschoolparty is een van de populairste dance-evenement voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar in Friesland.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Friesland.blog.nl nu ook actief op Instagram
Lees ook:Bulgaren hebben het voorzien op Noordoost Friese kroegen
Lees ook:Drachtster winkels langer open op zaterdag
Lees ook:Homoseksuele stagiair die geweigerd werd is in zijn gelijk gesteld
Lees ook:Schippers klaar voor Strontrace Workum – Warmond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>