Club Prins wordt Club Quatrebras en viert dat met.. Dave Roelvink?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat het niet al te best gaat met de discotheken in Nederland is een algemeen gegeven. De uitgaansgelegenheden hebben flink te lijden (gehad) onder de nieuw ingevoerde rookwet, en later de verhoging van de alcoholgrens naar 18 jaar. Voor uitbater Melle Prins uit Kollumerzwaag was dat dan ook de reden om te stoppen met Club Prins. ‘Het grootschalige uitgaan is voorbij’, zo liet hij onlangs aan Wâldnet weten.

De eigenaar van Club Prins, Piet de Poel, besloot daarop om vanaf juni op een andere manier door te gaan met de discotheek, die gevestigd is in Quatrebras. Onder de naam Club Quatrebras gaat de discotheek verder, maar zal deze niet meer elke week open zijn. De eigenaar gaat zich richten op grotere thema-evenementen en zal er zoals gebruikelijk maandelijks een Mega School Party zijn voor jongeren in de middelbare-school-leeftijd.

Op 6 juni zal Club Quatrebras voor het eerst geopend zijn onder de nieuwe naam. De ‘Grand Opening’, zo noemt de eigenaar deze avond. Voor een ‘Grand Opening’ heeft hij echter niet bijzonder groots uitgepakt. Dave Roelvink komt namelijk optreden, en ondanks dat het o.a. op de poster staat is er verder nergens bekend wat er dan verder zo ‘groots’ aan deze ‘Grand Opening’ is. Mijns inziens een gemiste kans om deze discotheek die decennialang zo belangrijk is geweest in Noordoost Friesland nieuw leven in te blazen. Laten we hopen dat de doelgroep hier anders over denkt.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Opening Club Prins aanstaande zaterdag
Lees ook:Stapavond voor jongeren met autisme in Club Prins
Lees ook:Bankpas verloren op stap? Club Prins heeft een flinke stapel passen!
Lees ook:Nieuwe eigenaren voor Club Red in Leeuwarden
Lees ook:Ferry Doedens komt in Club Prins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>